До головного змісту
СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДИСТАНЦІНОГО НАВЧАННЯ ЧДТУ
Ви не пройшли ідентифікацію (
Вхід
)
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
БАКАЛАВР
Перший рік
1-й семестр
2-й семестр
Другий рік
3-й семестр
4-й семестр
Третій рік
5-й семестр
6-й семестр
Четвертий рік
7-й семестр
8-й семестр
МАГІСТР
1-й семестр
2-й семестр
3-й семестр
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
БАКАЛАВР
Перший рік
1-й семестр
2-й семестр
Другий рік
3-й семестр
4-й семестр
Третій рік
5-й семестр
6-й семестр
Четвертий рік
7-й семестр
8-й семестр
МАГІСТР
1-й семестр
2-й семестр
3-й семестр
ТУРИЗМ
БАКАЛАВР
Перший рік
1-й семестр
2-й семестр
Другий рік
3-й семестр
4-й семестр
Третій рік
5-й семестр
6-й семестр
Четвертий рік
7-й семестр
8-й семестр
МАГІСТР
1-й семестр
2-й семестр
3-й семестр
САДІВНИЦТВО ТА ВИНОГРАДАРСТВО
БАКАЛАВР
Перший рік
1-й семестр
2-й семестр
Другий рік
3-й семестр
4-й семестр
Третій рік
5-й семестр
6-й семестр
Четвертий рік
7-й семестр
8-й семестр
Шлях сторінки
На головну
/
►
Курси
/
►
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування
/
►
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"
/
►
Програма підготовки бакалаврів
/
►
Четвертий рік навчання
/
►
7-й семестр
Категорії курсів:
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка)
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 9-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 10-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка)
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 9-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 10-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка)
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 9-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 10-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Пошук курсів:
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Викладач:
Лілія Леонідівна Івашина
Менджмент в готельно-ресторанному господарстві
Викладач:
Світлана Станіславівна Бєляєва
Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві
Викладач:
Ірина Герман
Маркетинг в сфері обслуговування
Викладач:
Алла Миколаївна Данилюк
Бухгалтерський облік та аналіз діяльності підприємства сфери обслуговування
Викладач:
Ірина Герман
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Викладач:
Олена Старинець