До головного змісту
СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДИСТАНЦІНОГО НАВЧАННЯ ЧДТУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
name
  • ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
  • ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
  • ТУРИЗМ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
    • PHD
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / ►
  • Спеціальність 181 "Харчові технології" / ►
  • Програма підготовки бакалаврів / ►
  • Другий рік навчання / ►
  • 3-й семестр

Процеси і апарати харчових виробництв 1

  • Викладач: Оксана Леонідівна Чепурна

Хімічні основи харчових технологій. ФК

  • Викладач: Юлія Миколаївна Куриленко

Хімічні основи харчових технологій. БХ

  • Викладач: Ірина Іванівна Осипенкова

Хімічні основи харчових технологій. ІМА

  • Викладач: Юлія Миколаївна Куриленко

Теплохолодотехінка

Основи сенсорного аналізу

Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування

        • Спеціальність 181 "Харчові технології"

          • Програма підготовки бакалаврів

            • Перший рік навчання

            • Другий рік навчання

              • 3-й семестр

                • ПАХВ1

                • ФК

                • БХ

                • ІМА

                • ТХТ

                • ОСА

                • БПС

              • 4-й семестр

            • Третій рік навчання

            • Четвертий рік навчання

            • П'ятий рік навчання(заочка)

          • Програма підготовки магістрів

          • ДІМ

        • Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"

        • Спеціальність 242 "Туризм"

        • Шаблон

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

© Черкаський державний технологічний університет. Всі права на матеріали захищено.