До головного змісту
СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДИСТАНЦІНОГО НАВЧАННЯ ЧДТУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
name
  • ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
  • ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
  • ТУРИЗМ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
  • САДІВНИЦТВО ТА ВИНОГРАДАРСТВО
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / ►
  • Спеціальність 181 "Харчові технології" / ►
  • Програма підготовки бакалаврів / ►
  • Перший рік навчання / ►
  • 2-й семестр

Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів

  • Викладач: Владислав Юрійович Сухенко

Технічна мікробіологія

  • Викладач: Оксана Леонідівна Чепурна

Математично-статистичні методи дослідження

  • Викладач: Леся Віталіївна Бережна

Хімічні основи харчових виробництв. АХ та ІМА

  • Викладач: Юлія Миколаївна Куриленко

Хімічні основи харчових виробництв. ОХ

  • Викладач: Ірина Іванівна Осипенкова

Хімічні основи харчових виробництв. ФКХ

  • Викладач: Юлія Миколаївна Куриленко

Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування

        • Спеціальність 181 "Харчові технології"

          • Програма підготовки бакалаврів

            • Перший рік навчання

              • 1-й семестр

              • 2-й семестр

                • БПСХП

                • ТМ

                • МСМД

                • АХ та

                • ОХ

                • ФКХ

                • БПС

            • Другий рік навчання

            • Третій рік навчання

            • Четвертий рік навчання

            • П'ятий рік навчання(заочка)

          • Програма підготовки магістрів

          • ДІМ

        • Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"

        • Спеціальність 242 "Туризм"

        • Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство"

        • Шаблон

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

© Черкаський державний технологічний університет. Всі права на матеріали захищено.