Перейти до головного вмісту
☰
Розгорнути
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування
Ви не пройшли ідентифікацію (
Увійти
)
Система дистанційного навчання ФХТСО
На головну
Курси
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування
Спеціальність 242 "Туризм"
Програма підготовки магістрів
1-й семестр
Категорії курсів:
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр 181
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр 181
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка)
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 9-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 10-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 181 "Харчові технології" / Програма підготовки магістрів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка)
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 9-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 10-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / Програма підготовки магістрів / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка)
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 9-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки бакалаврів / П'ятий рік навчання(заочка) / 10-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 242 "Туризм" / Програма підготовки магістрів / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство"
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 1-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Перший рік навчання / 2-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 3-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Другий рік навчання / 4-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 5-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Третій рік навчання / 6-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 7-й семестр
Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" / Програма підготовки бакалаврів / Четвертий рік навчання / 8-й семестр
Пошук курсів
Застосувати
Екскурсологія
Туризмологія
Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Методологія і організація наукових досліджень, методика викладання у вищій школі
Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесі
Ділова іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)
На головну