До головного змісту
СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДИСТАНЦІНОГО НАВЧАННЯ ЧДТУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
name
  • ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
  • ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
  • ТУРИЗМ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
  • САДІВНИЦТВО ТА ВИНОГРАДАРСТВО
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / ►
  • Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / ►
  • Програма підготовки магістрів / ►
  • 1-й семестр

Ділова іноземна мова професійного спрямування

  • Викладач: Ганна Миколаївна Чепурда

Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі

  • Викладач: Ганна Миколаївна Чепурда

Методологія та організація наукових дослідження та методика викладання у вищій школі

  • Викладач: Ганна Миколаївна Чепурда

Інноваційні ресторанні технології

  • Викладач: Олександр Борисович Куракін

Інноваційні технології у готельному господарстві

  • Викладач: Олександр Борисович Куракін

Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу

  • Викладач: Ірина Герман
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування

        • Спеціальність 181 "Харчові технології"

        • Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"

          • Програма підготовки бакалаврів

          • Програма підготовки магістрів

            • 1-й семестр

              • ДІМПС 1смаг

              • ІТТГРБ 1 смаг

              • МОНДМВВШ 1с

              • ІРТТ 1смаг

              • ІТГГ 1смаг

              • ЕТГРБ 1смаг

            • 2-й семестр

            • 3-й семестр

        • Спеціальність 242 "Туризм"

        • Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство"

        • Шаблон

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

© Черкаський державний технологічний університет. Всі права на матеріали захищено.