До головного змісту
СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДИСТАНЦІНОГО НАВЧАННЯ ЧДТУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
name
  • ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
  • ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
  • ТУРИЗМ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
    • PHD
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / ►
  • Спеціальність 181 "Харчові технології" / ►
  • Програма підготовки магістрів / ►
  • 1-й семестр

Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості

  • Викладач: Ніна Анатоліївна Нагурна

Інтелектуальна власність

  • Викладач: Юлія Миколаївна Куриленко

Логістичні системи і моніторинг виробництва продуктів бродіння і виноробства

Управління персоналом

Цивільний захист

Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства

  • Викладач: Ніна Анатоліївна Нагурна

Оптимізація технологічних процесів виробництва продуктів бродіння і виноробства

  • Викладач: Зоя Вікторівна Бондарчук
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • Курси

      • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування

        • Спеціальність 181 "Харчові технології"

          • Програма підготовки бакалаврів

          • Програма підготовки магістрів

            • 1-й семестр

              • ПТПБ

              • ІВ

              • ЛСМ

              • УП

              • ЦЗ

              • ІТПБ

              • ОТПВ

            • 2-й семестр

          • ДІМ

        • Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"

        • Спеціальність 242 "Туризм"

        • Шаблон

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

© Черкаський державний технологічний університет. Всі права на матеріали захищено.