До головного змісту
СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДИСТАНЦІНОГО НАВЧАННЯ ЧДТУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
name
  • ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
    • PHD
  • ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
      • 3-й семестр
    • PHD
  • ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
  • ТУРИЗМ
    • БАКАЛАВР
      • Перший рік
        • 1-й семестр
        • 2-й семестр
      • Другий рік
        • 3-й семестр
        • 4-й семестр
      • Третій рік
        • 5-й семестр
        • 6-й семестр
      • Четвертий рік
        • 7-й семестр
        • 8-й семестр
    • МАГІСТР
      • 1-й семестр
      • 2-й семестр
    • PHD
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування / ►
  • Спеціальність 032 "Історія та археологія" / ►
  • Програма підготовки бакалаврів / ►
  • Перший рік навчання / ►
  • 1-й семестр

Історія України з найдавніших часів до XIV ст.

Основи наукових досліджень

Археологія

Вступ до фаху

Історія української культури

Іноземна мова

Фізичне виховання

Правознавство

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Курси

      • Факультет харчовий технологій та сфери обслуговування

        • Спеціальність 032 "Історія та археологія"

          • Програма підготовки бакалаврів

            • Перший рік навчання

              • 1-й семестр

                • ІУ (н.ч.-XIV ст.)

                • ОНД

                • Арх

                • ВДФ.

                • ІУК

                • Ін.мова

                • Фіз. вих.

                • Правозн.

              • 2-й семестр

            • Другий рік навчання

            • Третій рік навчання

            • Четвертий рік навчання

            • П'ятий рік навчання(заочка)

          • Програма підготовки магістрів

        • Спеціальність 181 "Харчові технології"

        • Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"

        • Спеціальність 242 "Туризм"

        • Шаблон

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

© Черкаський державний технологічний університет. Всі права на матеріали захищено.